New Posts New Posts RSS Feed - Powersearch fails with failed to load forms module
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Powersearch fails with failed to load forms module

 Post Reply Post Reply
Author
gsurmont View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 15-July-2013
Location: Belgium
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gsurmont Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Powersearch fails with failed to load forms module
    Posted: 15-July-2013 at 7:25am
This is my first day using licensed version of formstool V3. When i do a powersearch using a directory including subdirectories containging almost 2000 forms i get the error (failed to load Forms Module #1 Operation faild) after about 1600 forms. 

Most of the forms remaining  forms give this error, but some are succesfull. When i try it on a subfolder it's completly succesfull so i thing it has someting to do with the amount of forms.

Could this be a bug ?

Regards,

Geert
Back to Top
administrator View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Stefan Mueller

Joined: 25-January-2003
Location: New Zealand
Points: 1027
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote administrator Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15-July-2013 at 11:18pm
Dear Geert,

I will try some work around for this issue (dropping/reconnecting the API every couple of hundred module loads). The next FormsTool build (328) should be out very soon (probably tomorrow at latest).

Regards,
Stefan
Back to Top
gsurmont View Drop Down
Groupie
Groupie


Joined: 15-July-2013
Location: Belgium
Points: 6
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote gsurmont Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16-July-2013 at 12:44am
So this is a known issue ... Thanks for te reply.

Regards,

Geert
Back to Top
administrator View Drop Down
Admin Group
Admin Group

Stefan Mueller

Joined: 25-January-2003
Location: New Zealand
Points: 1027
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote administrator Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 17-July-2013 at 9:29am
Just released build 328 - please give it a try and see if it fixes the problem!
Regards,
Stefan
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.